Inkline Design Studio

UAC, Ojota, Lagos.

InklineDesigns_UAC
InklineDesigns_UAC
InklineDesigns_UAC
InklineDesigns_UAC
InklineDesigns_UAC
InklineDesigns_UAC
InklineDesigns_UAC
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
previous arrownext arrow
Slider

TYPOLOGY: Commercial 

SIZE: 172 Sqm

STATUS: 2016 Design Proposal 

A brief was proffered by the client to develop a modernization upgrade of some spaces within the head office to help depict

the changing times of the industry. The brief requested for an inexpensive overhaul of the spaces namely;

Staircase Access, Reception, Office Corridor.

Our approach was to address these space individually but bearing in mind that it is all part of same building. As a result we

have created a link between these spaces with the use of material choice. By using a subtle amount of fine laminate wood for

ceiling feature designs and accent walls in large spaces, we have created similar tones among the spaces. A prominent use of glass can be enjoyed among the spaces to promote transparency and free ow of light between space. Specific portions of these glass especially on the corridor was frosted to provide some privacy within spaces. Corridor partition was designed as aluminium and plasterboard drywall flat surface to accept the company logo and motifs.