Inkline Design Studio

CornerStone, Obalende, Lagos.

InklineDesigns_CornerStone
InklineDesigns_CornerStone
InklineDesigns_CornerStone
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
previous arrownext arrow
Slider

TYPOLOGY: Interior Design and Space Planning 

SIZE: 438 Sqm

STATUS: 2014 Design Proposal 

Cornerstone commissioned us to help increase the efficiency of their present use of space and accommodate a number of more staff within the present office complex. Also the company was interested in changing the present outlook of the office space including the reception. The company presently use a number of floors but the brief was focused on just a three floors including the executive floor of the complex.

To achieve this, we have approached it as a monotonous space and as such created binding elements between individual floors of the complex. We have a created a contemporary philosophy for these spaces, the reception especially is designed with continuous flow of ceiling to wall and a large logo backdrop is also created to welcome the visitors and potential customers. The doors are sliding and of glass with walls changed to patterned frosted glass.A communal lobby is created to help ease of movement and also encourage interaction spillover from the open office spaces.