Inkline Design Studio

Casa Opebi, Gbagada, Lagos.

InklineDesigns_CasaOpebi
InklineDesigns_CasaOpebi
InklineDesigns_CasaOpebi
InklineDesigns_CasaOpebi
InklineDesigns_CasaOpebi
InklineDesigns_CasaOpebi
InklineDesigns_CasaOpebi
InklineDesigns_CasaOpebi
InklineDesigns_CasaOpebi
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
previous arrownext arrow
Slider

TYPOLOGY: Residential 

SIZE:  62 Sqm

STATUS: Completed 2013

This project is a renovation/refurbishment of a large house which was built 12years prior. The client noted the apartment felt dated hence the project was initiated.  

The clients brief was for a traditional contemporary concept for the main living room re-modelling. As such details were given to the sofas to keep in line with the traditional desire of the client. The contemporary P.O.P ceiling design of the space helps pronounce the length of the room at large thus magnifying the size of the living space.