Inkline Design Studio

Ate Mansion, Ikoyi, Lagos.

INKLINE DESIGN_AteMansion
INKLINE DESIGN_AteMansion
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
previous arrownext arrow
Slider

Design Collaboration with DKR 

SIZE: 1200 Sqm

STATUS: Design Proposal 

A contemporary residential mansion with an adjoining block of flat on three floors behind. The middle floor is connected to the main building by a glass covered bridge. The middle flat is intended for the client’s adult kids. 

The Large house has its swimming pool located at the front and carefully masked off from the drive way by a pergola with climbing plants. The living room has large collapsible folding glass door to let in the outside and create an illusion of a large monotonous space with natural interactions. The chosen texture of the surrounding walls is specifically chosen to link the pool surrounding to the main building.